Handleiding

bookofradeluxeAls je Book of Ra Deluxe online gaat spelen is het natuurlijk wel makkelijk als je weet hoe alles werkt. Hiervoor is deze pagina uitermate geschikt omdat je hier de handleiding kan vinden van dit populaire Novomatic slot. Door het lezen van deze handleiding zal je al de belangrijke punten van deze gokkast te weten komen. Wel is het verstandig om naast deze handleiding een gratis versie van Book of Ra Deluxe op te starten. Hierdoor zal de vergaarde info beter bij blijven en kan je wat je leest meteen in de praktijk uitproberen. Ook kan je proberen om aan de hand van deze handleiding Book of Ra Deluxe voor geld te gaan spelen waardoor je bovendien meteen kans maakt op het winnen van een leuk geldbedrag. Wil je dit, dan moet je eerst een account aanmaken en daarop een eerste storting doen. Bij deze eerste storting zal je bij alle legale online casino’s met Book of Ra Deluxe in het assortiment, direct kunnen gaan spelen. Dus heb je de account aangemaakt en is de eerste storting geplaatst dan kan je met behulp van deze handleiding beginnen met spelen. We wensen je in ieder geval veel succes bij het spelen van Book of Ra Deluxe en hopen dat je met behulp van de onderstaande uitleg een leuke prijs mag gaan winnen.

Handleiding Book of Ra Deluxe

scatterAls je het populairste Novomatic slot hebt opgestart zal je zien dat het bestaat uit 5 rollen. Zowel aan de linker als aan de rechter kant zie je de cijfers 1 tot en met 10 staan. Deze cijfers illustreren het aantal winlijnen. Je kan het slot Book of Ra Deluxe dus spelen met 1 tot en met 10 winlijnen. Om het aantal winlijnen waar je mee wilt spelen in te stellen moet je onderaan de rollen bij het vakje lines wezen. Onder lines zie je een vak met daarin een cijfer dat het aantal winlijnen aangeeft die op dat moment zijn ingesteld. Links daarvan zie je een – en rechts daarvan zie je een +. Met deze – en + kan je het aantal lijnen verlagen of verhogen. De volgende stap die je daarna moet doen is het bepalen van de inzet. Deze wordt gedaan bij de bet/line en gaat op dezelfde manier als het kiezen van de winlijnen, met een – en een +. De inzet die je hier plaats wordt, zoals de naam het al zegt inzet/lijn, nog vermenigvuldigd met het aantal geselecteerde lijnen. Na de inzet/lijn geplaatst te hebben zal je rechts van inzet/lijn onder bet het totaal aantal punten zien waarmee je speelt. En voor de verduidelijking helemaal links onderaan onder credits zie je de tegoed punten staan die als je nog niet gedrukt hebt overeenkomen met je eerste storting(+bonus). Om maar meteen het gedeelte van het bedieningspaneel af te maken, met de grote groene knop autoplay kan je de gokkast Book of Ra Deluxe automatisch laten spelen en met de gamble kan je een gewonnen prijs verhogen door middel van het gokken tussen 2 verschillende kleur kaarten. Draait er een kaart om in de kleur die je gekozen hebt dan zullen de gewonnen punten worden verdubbeld. Is de gok fout dan is het wel zo dat je ineens alles kwijt bent. Wat rest van het bedieningspaneel is de knop met de tekst Paytable. Na het indrukken van deze knop zal je als het ware in een handleiding op het slot kunnen zien welke symbolen welke prijzen opleveren. Door daarna op more info te drukken zal je in een vervolg scherm komen met een korte uitleg over de scatter en de wild van Book of Ra Deluxe.

Winmogelijkheden

uitbetaaltabelEr zijn verschillende manieren waarmee je bij het slot Book of Ra Deluxe kan winnen. Allereerst een combinatie die een win oplevert moet vallen op een geselecteerde winlijn en wel beginnend op de meest linkse rol. Daarbij moeten de symbolen elkaar op de aangesloten rollen elkaar opvolgen. Dus valt er bijvoorbeeld een 10 op de eerste, tweede en derde rol op een en dezelfde winlijn dan heb je prijs. De hoogte van de prijs hangt hierbij af van hoeveel de inzet is. Het aantal van bepaalde symbolen die nodig zijn om een prijs te winnen en de hoogte van die prijs die behoort bij de inzet kan je terug vinden in de uitbetaaltabel (paytable). Een symbool dat je zal helpen bij het pakken van prijzen is de wild. De wild is een jokersymbool die de waarde van de andere symbolen kan aannemen en wordt bij Book of Ra Deluxe vertegenwoordigt door het boek. Dit boek is tevens het symbool waarmee het bonusspel gewonnen kan worden. Vallen er 3 of meer boeken, dit hoeft niet op een winlijn te zijn, dan begint het bonusspel dat ook wel scatter genoemd wordt. Bij deze scatter krijg je 10 vrije draaien waarbij je een bonus symbool zal krijgen. Dit symbool zal random door het boek voorafgaand aan de scatter gekozen worden. Naast de uitbetaling van de gewone prijzen zal dit bonus symbool zorgen voor speciale winsten. Valt het namelijk op een of meerdere rollen dan zal het zich verspreiden over de gehele rol. Kan het een combinatie maken met een bonus symbool op een andere rol dan zal je winnen. Hierbij maakt het dus niet uit of deze op een winlijn licht of dat de symbolen opeenvolgend zijn. Tijdens deze scatter zal je ook opnieuw vrije spelen kunnen winnen en wel op dezelfde manier als hoe die hierboven in de handleiding beschreven is.